Szélvédő javítás, autóüveg javítás, Kőfelverődés javítás modern eszközökkel!

Casco-s szélvédő javítás, autóüveg javítás

CASCO-S szélvédő javítás, CASCO-S autöüveg javítás Budapest, Csepel, 21.kerület, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunakeszi!

Szélvédő javítás, autóüveg javítás: A szélvédők egyik legnagyobb ellenségeinek a felpattanó kavicsok számítanak, hiszen a látszólag ártalmatlan kövecskék hatalmas sérüléseket tudnak okozni az autóüvegen, ha menet közben nagyobb erővel pattannak fel a szélvédőre. Téli időszakban ez még veszélyesebb, ugyanis a fűtés és a kinti hőmérséklet miatt nagyobb az esély arra, hogy a kőfelverődés komoly repedéseket okozhat az autóüvegen. Ha az Ön szélvédőjét is érinti ez a probléma, forduljon hozzánk bizalommal a kőfelverődés javításához! Casco-s Szélvédő javítás, Casco-s autóüveg javítás!

Az autóüvegekek javítását, kőfelverődés javítását egy modern technológia alkalmazásával végezzük, ami nem más, mint a Glass Mechanix. Ez az innováció lehetővé teszi a precíz munkát, így a kőfelverődés javításának a végeredménye olyan, mintha soha nem sérült volna a szélvédő az apró kavicsok által. A Glass Mechanixnak köszönhetően nemcsak a pontos javítás garantált, hanem a rövid határidejű munkálatok is, így a kőfelverődés miatt nem kell napokig hanyagolnia a tulajdonosnak az autóját.

Tapasztalja meg Ön is a Glass Mechanix előnyeit a kőfelverődés javítását illetően, szélvédők javítása, autóüvegek javítása szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal ! Autóüveg csere Csepel

 

Szélvédő javítás 21.kerület, szélvédő javítás Csepel, szélvédő javítás Szigetszentmiklós, szélvédő javítás Szigethalom, szélvédő javítás Dunakeszi, mobil szélvédő javítás Casco-val Budapest!

Szélvédő javítás Casco-val, autóüveg javítás Casco-val teljes körű kárfelvétel!

A sérülésben nincs mikró repedés

Kőfelverődés javítás Budapest, Csepel
szélvédő javítás 21.kerület, szélvédő javítás Csepel
szélvédő javítás Szigethalom, szélvédő javítás Halásztelek

Economy
6.000 ft

Beginer
6.000 ft

Medium
8.000ft

A sérülésben van mikró repedés

autóüveg javítás 21.kerület, autóüveg javítás Csepel
autóüveg javítás Szigetszentmiklós, autóüveg javítás Szigethalom
autóüveg javítás Dunakeszi, szélvédő javítás Dunakeszi

Essential
10.000 ft

Professional
13.000 ft

Premium
15.000ft

A feltüntette árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Autóüveg javítás Csepel, autóüveg javítás 21.kerület, autóüveg javítás Szigetszentmiklós, autóüveg javítás Szigethalom, autóüveg javítás Halásztelek, autóüveg javítás Dunakeszi!

 

Mobil autóüveg javítás Budapest, Csepel, Szigethalom,Szigetszentmiklós, Halásztelek, Dunakeszi!