Kőfelverődés javítás modern eszközökkel? Velünk lehetséges!

A szélvédők egyik legnagyobb ellenségeinek a felpattanó kavicsok számítanak, hiszen a látszólag ártalmatlan kövecskék hatalmas sérüléseket tudnak okozni az autóüvegen, ha menet közben nagyobb erővel pattannak fel a szélvédőre. Téli időszakban ez még veszélyesebb, ugyanis a fűtés és a kinti hőmérséklet miatt nagyobb az esély arra, hogy a kőfelverődés komoly repedéseket okozhat az autóüvegen. Ha az Ön szélvédőjét is érinti ez a probléma, forduljon hozzánk bizalommal a kőfelverődés javításához!

A kőfelverődés javítását egy modern technológia alkalmazásával végezzük, ami nem más, mint a Glass Mechanix. Ez az innováció lehetővé teszi a precíz munkát, így a kőfelverődés javításának a végeredménye olyan, mintha soha nem sérült volna a szélvédő az apró kavicsok által. A Glass Mechanixnak köszönhetően nemcsak a pontos javítás garantált, hanem a rövid határidejű munkálatok is, így a kőfelverődés miatt nem kell napokig hanyagolnia a tulajdonosnak az autóját.

Tapasztalja meg Ön is a Glass Mechanix előnyeit a kőfelverődés javítását illetően, szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal !

A sérülésben nincs mikró repedés

Economy
6.000 ft

Beginer
6.000 ft

Medium
8.000ft

A sérülésben van mikró repedés

Essential
10.000 ft

Professional
13.000 ft

Premium
15.000ft

A feltüntette árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.