Mikor van szükség szélvédő cserére?

Azt gondolnánk, hogy erre a kérdésre egyszerű a válasz, és mindenki tisztában van a helyes megoldással. Baleset, autófeltörés következtében vagy egy véletlen rossz mozdulat okán is betörhet a szélvédő üvege. Ám az autóüveg csere nem csak abban az esetben szükséges, ha az üveg egyértelműen betörik, tévedés azt hinni, hogy a karcolások, kavicsfelverődések, különböző mértékben súlyos repedések esetében nincsen semmi dolga az autósnak. Az üveg sérülései nem csak esztétikailag rontják az autó megjelenését, de a biztonságra is jelentős hatással vannak.

Érdemes észben tartani, hogy egy repedés is kihat a szélvédő merevítő funkciójára. Tehát egy sérült szélvédő már nem képes azt a maximumot nyújtani, amit egy ép autóüveg. Ennek a kockázata egy baleset esetén veszélyes, mert nem tudja megvédeni utasait az üveg. Az sem mellékes, hogy sérült szélvédővel műszaki vizsgára sem lehet bocsátani a járművet.

Ne kockáztasson, vizsgáltassa meg a sérülést szakértőkkel! Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat szélvédő cserével, szélvédő javítással kapcsolatosan!