A szélvédő, bár egyszerű fizikai kiegészítőnek tűnhet, aminek bonyolultsága természetesen eltörpül az autókban futó elektronikai rendszerekhez képest, mégis rendkívül fontos eleme a gépjárműveknek.

Elég csak, ha a biztonságra gondolunk: egy koszos, megtört vagy egyéb károkat magán viselő szélvédőn keresztül az autóút is alig látható. A szélvédő csere ilyenkor elkerülhetetlen döntés kell, hogy legyen.

A döntés megszületése után mindenki arra vágyik, hogy a autóüveg csere a lehető legkisebb procedúrával járjon. Ez egyrészt azt foglalja magába, hogy ne kelljen szervizről-szervizre járni csak azért, hogy az ember találjon végre egy olyan műhelyet, ami foglalkozik azzal a típusú autóval, amivel rendelkezik. Másrészt ennek a szerviznek nem csak foglalkoznia kell az autóval, hanem a megfelelő, hozzá illő szélvédőkkel is rendelkeznie kell.

A mi szervizünk kiváló esélyekkel indul, hiszen több mint hatezer különböző típusú szélvédővel rendelkezik! A népszerűbb márkákon (Citroen, Skoda, Opel, Renault) túl nálunk olyan ritka típusokhoz is találni fog termékeket, mint például a Tesla S modellje. Termékeink között pedig napvédő, sávos üvegek is találhatók, így az egyedi igényeknek is állunk elébe.

Az is egyértelmű, hogy senki sem szeretné, hogy egy szélvédő csere napokat vagy akár heteket venne igénybe. Így cégünk többek között mobil szervizként is működik, szakembereink a megrendelést követően rövid időn belül képesek lebonyolítani a cserét, méghozzá úgy, hogy otthonánál végzik el a műveletet, természetesen ugyanazokkal a minőségi szerszámokkal és eszközökkel, amik a műhely polcain sorakoznak. Ezeknek köszönhetően a helyszíntől függetlenül a szélvédő csere mindig gondos és precíz, autója pedig gyönyörű lesz.

Ráadásul, a szélvédő csere során szakembereinktől extra, akár ingyenes szolgáltatásokat is igényelhet. Egy kedvelt opció például az autó teljes átvizsgálása. Akár ezekről, akár magáról a szélvédő cseréről érdeklődne, elérhetőségeink bármelyikén bátran megteheti! Ha pedig ajánlatot szeretne kérni, erre is van lehetősége, keressen minket bizalommal! Szélvédő javítás itt!